Prihvati izazov

Homefit je progresivni kućni program LIVE vježbanja. U 7 tjedana odradit ćete 21 trening uživo.

Dokaži sebi i meni da ti to možeš!

Ja sam tvoj trener 3x tjedno

Vježbamo skupa PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK u 19:00 sati.

Želite ostati iznad žute linije, zdravije živjeti i promijeniti mindset prema vlastitom tijelu? Kreni na putovanje prema boljem ja #NEMAPREDAJE

Pomno osmišljen plan prehrane

Mnogi su treneri zajedno s nutricionistima nebrojeno puta istaknuli važnost zdrave i pravilne prehrane na putu prema zdravijem i boljem životu. Kako bismo vama omogućili isto, donosimo plan prehrane za svaki dan pomno složen od strane profesionalnih nutricionista kako biste zdravo došli do cilja! 

Kupi pretplatu i pokreni se već danas

TRI PUTA TJEDNO s osobnim trenerom Edinom Mehmedovićem prođite kroz proces različitih treninga kako biste savladali pravilno vježbanje, dobili stručne savjete, ali i potporu na putu vlastite promjene.

Treninzi dostupni 0/24

Svakog ponedjeljka, srijede i petka u 19 sati, u ciklusu od 21 dan, trenirajte u LIVE programu s vašim osobnim trenerom Edinom Mehmedovićem.

Ne možete sudjelovati uvijek u LIVE treninzima?

Nema problema, svim pretplatnicima treninzi će biti dostupni u videoteci. Osim toga, plan vježbanja uz osobnog trenera dolazi uz plan zdrave prehrane koji su složili vrhunski nutricionisti, a odobrio Edo – osobno! #NEMAPREDAJE

Čučanj

Funkcionalna vježba snage donjih ekstremiteta

Girja

Rekvizit za funkcionalni trening koji nam pomaže povećati snagu i mišićnu izdržljivost

DSC01081-2
Plank

Izometrička kontrakcija - aktivacija muskulature čitavog trupa

Jednonožna vaga

Vježba ravnoteže za donje ekstremitete i centralni živčani sustav

ejflakjakl
Mounting Climber

Vježbu izvodimo u uporu, privlačeći naizmjenično koljeno prema prsima

Riječ trenera

Dokaži i sebi i meni da ti to možeš

Edin Mehmedović magistar je kineziologije i osobni trener. Iako je kao 10-godišnji dječak trenirao rukomet i sanjao olimpijsku medalju, nakon rukometne karijere usredotočio se na ulogu trenera, fitness i teretanu. Edin je u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri bio osobni trener mnogim poznatim osobama, a njegova stručnost i kompetentnost svima je postala očigledna nakon što su vidjeli kakav je trener i čovjek prema kandidatima “Života na vagi”.

Sponzor projekta

Scroll to Top